Leuke Winkeltjes

Onder de mom van Samen sterk wil ik via deze blog aandacht besteden aan leuke winkeltjes.

Leuke stenen en online winkeltjes in onze omgeving en daarbuiten.

We gaan zoveel mogelijk per regio lijstjes maken waarin we leuke winkeltjes laten zien.

Het zullen natuurlijk niet alleen haak gerelateerde winkeltjes zijn!

Natuurlijk beginnen we met de regio Zuid-Limburg

Er zijn een aantal leuke nagelstudio’s hier in Landgraaf.

Gemini’s Beauty is daar een van.

Zelf laat ik mijn nagels bij haar verzorgen en ben altijd zeer tevreden.

Ze heeft helaas een klanten stop op nagels en zodra ze weer aanneemt bericht zij hier over op haar social kanalen.

Naast het maken van nagels verzorgt ze ook de wenkbrauwen en wimpers en zo veel meer.

Malificente

Deze vrouw is een tijd terug in mijn leven gekomen.

Via deze site bestelde ze wat en in de straal van 5km bezorgen we kostenloos aan huis. Zo geschiedeen stond ik daar aan de deur en deden haar kids open. De jonge man keek me recht in mijn ogen aan en deed verlegen de deur dicht. Later bleek dat de kiddos beide alle dagen heel druk zijn en ze mij een lieve vrouw vonden. Nu had Esther gelijk een goed gevoel overgehouden. een tijdje later raakte we aan de praat en kwam ik er achter dat we meer overeenkomsten hebben dan je zou geloven. ze zei het laatst al eens… meiden van de straat. tja dan weten we wel waar we staan in het leven.

na genoeg shit in haar leven te hebben meegemaakt is ze weer haar winkeltje opgestart en ze doet het leuk. 

Daarom wil ik haar ook een podium geven.

 

https://malifecent.nl/

bezoek haar site eens en ga eens langs.

Ze doet veel voor de minima.

 

 

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk

Wij gebruiken koekjes voor de website. 

X